Dagcruise

Jaarlijks uitje

In juni wordt er elk jaar voor de verenigingsleden vanuit de haven van Sleeuwijk een dagtocht georganiseerd met het partyschip 'Princehof' van rederij Aqua Tour uit Werkendam. Tegen gereduceerd tarief brengen zij ons vanaf 09.00 uur een geheel verzorgde en gezellige dag op het water, terwijl boven- of onderdeks van het wisselende uitzicht kan worden genoten. Ieder jaar heeft de rondvaart een andere stad als doel, waar desgewenst een rondwandeling kan worden gemaakt.

De 'Princehof' beschikt over voorzieningen voor mindervaliden, zodat het voor ieder lid mogelijk is deel te nemen. Ook is er de mogelijkheid voor de leden om een introducé uit te nodigen

's Morgens wordt er doorgaans koffie en thee met cake geserveerd, waarna een lunch van soep en een broodje kroket. Als vroeg diner is er een warm en koud buffet, gevolgd door een dessert van fruit en ijs. Rond 17.30 uur eindigt meestal de dag en loopt de 'Princehof' de haven weer binnen.

Locatie vertrek dagcruise

Vrijwel altijd maken we voor de dagcruise gebruik van Party Cruises boot De Princehof. Deze vertrekt vanuit de haven van Sleeuwijk.

U kunt hiervoor parkeren aan de overkant van de dijk op het volgende adres:

Hoekeinde 24
4254 LN Sleeuwijk


Postadres

Secretariaat

Admiraal de Ruijterstraat 37
3361 VB  Sliedrecht

06 - 2784 3834

Adres activiteiten

SCC 'De Bolderik'

Nanningh Keizerstraat 2
4254 EP Sleeuwijk

0183 - 30 17 69

Onze sponsoren

Top