Lid of donateur worden?

Nieuwe leden ontvangen een EHBO setje als kadootje na aanmelding als lid van onze vereniging!!

WORD DUS NÚ LID!

Lidmaatschap
Als u reumatoïde artritis, artrose, de ziekte van Bechterew, SLE, sjögren, artritis psoriatica, JCA (jeugdreuma), jicht, polymyalgia reumatica, fibromyalgie of een andere reumatische aandoening heeft en u goede voorlichting over uw ziekte wilt, wilt bewegen met lotgenoten onder deskundig toezicht, lotgenotencontact zoekt en houdt van creatief bezig zijn of een avondje ontspanning, dan heeft u redenen genoeg om lid te worden van de Reumapatiëntenvereniging regio Gorinchem!

Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar.

Donateurschap
Als u onze vereniging een warm hart toe draagt, dan kunt u donateur worden. Het donateurschap kent een minimale donatie van € 20,- per jaar.

ANBI status
Onze vereniging heeft van de Belastingdienst de toekenning ANBi status. Kijk onder het tabje ANBI informatie over de mogelijkheden die deze status voor u fiscaal biedt.

Wat moet ik doen?
Voor zowel het lidmaatschap als voor het donateurschap, kunt u het aanmeldingsformulier downloaden, printen, invullen en opsturen naar de Ledenadministratie:

Reumapatiëntenvereniging Regio Gorinchem
T.a.v. Ledenadministratie
p/a Admiraal de Ruijterstraat 37
3361 VB Sliedrecht

E-mailadres: ledenadministratie@rpv-gorinchem.nl

Download


U kunt het formulier download, printen en opsturen, maar u kunt het formulier ook digitaal invullen en mailen. I.p.v. een handtekening volstaat het invullen van uw naam in dat geval.

Postadres

Secretariaat

Admiraal de Ruijterstraat 37
3361 VB  Sliedrecht

06 - 2784 3834

Adres activiteiten

SCC 'De Bolderik'

Nanningh Keizerstraat 2
4254 EP Sleeuwijk

0183 - 30 17 69

Onze sponsoren

Top