Nieuws van de ledenadministratie

We willen alle leden vragen om wijzigingen in adres, telefoonnummer, IBANnummer of e-mailadres tijdig aan de ledenadministratie door te geven.

Zo bent u er zeker van alle informatie op tijd te ontvangen.


Nieuwe leden

Wij heten de volgende nieuwe leden van harte welkom en hopen hen binnenkort te ontmoeten:

Dhr. A. van Breugel

Mw. A. van Tilburg- Bouwman

Ook onze nieuwe leden zijn van harte welkom om aan de activiteiten van de vereniging deel te nemen. U vindt een overzicht hiervan in deze Reumababbel.

We kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Kent u nog mensen die reuma hebben en lid willen worden? Geef dan het inschrijfformulier uit deze Babbel aan hen door. Ook is het inschrijfformulier te vinden op onze website of op te vragen bij het secretariaat. Ook donateurs zijn van harte welkom, voor elk lid én voor elke donateur die een bedrag schenkt van €20,= of meer, ontvangen we van de Reumafonds een bijdrage.

Wij vragen u om wijzigingen in adres, telefoonnummer, IBAN of e-mailadres tijdig aan de ledenadministratie door te geven. Zo bent u er zeker van alle informatie op tijd te ontvangen.

De ledenadministratie is per post te bereiken op:

Secretariaat: Abeelhof 31
4254 BX Sleeuwijk

en per e-mail:

ledenadministratie@rpv-gorinchem.nl

Met vriendelijke groet,

Astrid Waalder

ledenadministratie


Afscheid van onze ledenadministrateur! BEDANKT LEVONNE!

Na jaren van inzet voor onze Vereniging zal Levonne Doreleijers, om gezondheidsredenen, een punt zetten achter haar werkzaamheden als ledenadministrateur en als bestuurslid. Wij willen haar hierbij hartelijk danken voor al haar werk binnen onze Vereniging! Wij zullen haar afscheid natuurlijk nog officieel doen met een mooie bos bloemen, maar nogmaals hierbij: Levonne, hartelijk dank voor al de jaren van ondersteuning van onze Vereniging!!