Van de voorzitter

Beste leden van onze Vereniging en alle lezers van de Reumababbel,

Voor u ligt weer het nieuwe kwartaalnummer van de Reumababbel. Dit is alweer de zomereditie.
Zomer……dat klinkt best lekker omdat het nu nog 10 graden is terwijl ik dit schrijf….
Zomer…...voor u, als lezer, het moment om te gaan genieten van mooi weer, een leuk uitje of misschien wel een paar daagjes weg!
Zomer……voor onze vereniging, waarin al onze activiteiten tijdelijk naar een laag pitje gaan.

Maar voor het bestuur van uw vereniging is óók de zomerperiode “business as usual”.
Wij moeten nog een feestje voorbereiden. Een feestje….??
Ja, uw verenging bestaat dit jaar alweer 30 jaar!

Dat onze vereniging tot op de dag van vandaag nog steeds een energieke vereniging is mede te danken aan al onze vrijwilligers. Dus eigenlijk zijn ook zij van harte gefeliciteerd!
Over feestje en vrijwilligers gesproken: over het feestje leest u meer in deze Reumababbel. En wat betreft vrijwilligers: wij zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ook hierover vindt u een artikel in deze Reumababbel. Misschien wel interessant voor U? Meldt u aan!!

In de vorige Reumababbel heeft u al een artikel kunnen lezen over de nieuwe Privacy wet (AVG) die binnenkort van kracht wordt. Ook hier heeft het bestuur zijn handen vol aan. Veel van deze wettelijke eisen leiden tot een herziening van de gang van zaken binnen onze vereniging. Ook hier hopen wij u binnenkort meer over te kunnen vertellen.

In deze Zomereditie treft u verder natuurlijk ook vele andere leuke en interessante artikelen aan die het lezen waard zijn! Deze artikelen variëren van fibromyalgie tot schouderartrose. Maar het is niet allemaal kommer en kwel….
Het bestuur van uw vereniging wenst u dan ook weer veel leesplezier met deze nieuwe Reumababbel. Het bestuur wenst u een uitermate prettige zomerperiode met veel zonneschijn! Mocht u nog reisplannen hebben dan wensen wij u veel plezier.

En…….natuurlijk hoop ik u komende maanden weer te mogen ontmoeten op één van onze bijeenkomsten!

Met vriendelijke groet
Hans van Rooij