Van de voorzitter

Beste leden van onze Vereniging en alle lezers van de Reumababbel,

De zomer zit er weer op. En wat voor een zomer! Anders kan ik het niet omschrijven.
Maar of dit ook door iedereen zo gewaardeerd werd is nog maar de vraag. Soms waren de temperaturen wel aan de erg hoge kant. Maar ondertussen is dat allemaal al weer vergeten en vergeven. Het normale leven gaat alweer lang zijn gang! 

We stevenen alweer af naar het einde van het jaar maar er staan toch nog wel enkele belangrijke zaken op het programma. Wat denkt u van Prinsjesdag?
De zaken die nu alvast hierover doorsijpelen maken het voor gepensioneerden, zelfstandigen en uitkeringsgerechtigden niet makkelijk volgend jaar. Denk aan de BTW verhoging op levensmiddelen. We zullen het allemaal horen op 18 september! 

Over levensmiddelen gesproken: ik heb de afgelopen maanden mijn best gedaan om weer eens wat kilootjes aan te komen. Omdat dat niet vanzelf lukte heb ik sinds begin juli sondevoeding. U weet wel: een slang in je neus. Mocht u mij tegenkomen: niets om van te schrikken maar dan weet u waar het voor is. 

Een ander belangrijk feit is natuurlijk onze komende Jubileumavond: onze vereniging bestaat dit jaar 30 jaar! Wij laten dit samenvallen met onze Kerstavond op 22 december. Een commissie buigt zich over het programma voor die avond. Meer informatie over deze avond én de kosten hiervan zult tegen die tijd ontvangen. 

Het najaar is ook weer eens de tijd om een oproep te doen voor vrijwilligers: wij zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden in verschillende functies. Vele handen maken tenslotte licht werk! Misschien interessant voor U? Meldt u aan!! 

Ook de wetgeving op het gebied van privacy (AVG) is voor onze vereniging een zaak die hoog in ons vaandel staat. Wij hebben daar als bestuur uitgebreid bij stilgestaan. U vindt in deze Reumababbel de volledige tekst van onze visie op privacy. Ook op onze website kunt u deze tekst vinden. 

Maar in deze Najaarseditie staan natuurlijk weer een veelvoud van interessante artikelen die het lezen waard zijn!
Het bestuur wenst u dan ook veel leesplezier met deze nieuwe Reumababbel.

En…….natuurlijk hoop ik u komende maanden weer te mogen ontmoeten op één van onze bijeenkomsten!

 Met vriendelijke groet

Hans van Rooij