Onderstaande partijen sponseren de Reumapatientenvereniging regio Gorinchem


Activiteiten Reumapatiëntenvereniging regio Gorinchem mede mogelijk gemaakt door het Reumafonds

Het Reumafonds is dé fondsenwerver voor de reumabestrijding in Nederland. Zij strijdt al meer dan 85 jaar voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Ze financieren onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, geven voorlichting en komen op voor mensen met reuma. Alle Reumapatiëntenverenigingen ontvangen als ondersteuning subsidies voor hun projecten, zoals de hydrogroepen en informatieavonden. Maar ook voor broodnodige ontspanning en lotgenoten contact voor reumapatiënten geeft het Reumafonds financiële steun. Daarvoor onze dank aan het Reumafonds!Het Fonds Rivierenland ondersteund onze vereniging in zijn werkzaamheden!De Bolderik in Sleeuwijk laat al onze activiteiten, die daar worden georganiseerd, vlekkeloos verlopen!


Drukkerij Dagservice sponsort de Reumapatiëntenvereniging bij het drukken van het kwartaalblad.

Al jaren verzorgt drukkerij Dagservice voor een mooie prijs de druk van het kwartaalblad de Reumababbel, waarmee zij de vereniging sponsoren.Tuincentrum Sterk ondersteund onze soos activiteiten.

Al jaren ondersteund tuincentrum Sterk onze soos activiteiten met sponsering met veel groen voor het maken van mooie herfst en kerststukjes!


Drukkerij De Groot ondersteunt onze Vereniging.

Drukkerij De Groot heeft voor onze vereniging belangeloos de aanmeldingsformulier aangepast!